Vårrus och nationella prov!

Hejsan!!

Vårruset var en upplevelse och det var första men absolut inte sista gången som jag var med ;o) Ca 6000 tjejer i alla åldrar sprang/joggade/gick 5 km runt Rocksjön. Jag fick energi från ingenstans och orkade springa/jogga hela rundan utan att stanna. Ni borde bli chockade, för det blev jag! ;o) Sist jag sprang var i nian och det var inte ens 4 km och då stannade jag flera gånger om!! Dock var den vägen backig, det var inte den här. Tiden blev 35.23. Tiden hade nog kunnat bli lite bättre om inte Elinstackarn fått mjälltugg på båda sidorna och en blåsa på foten!! Men som sagt, jag är jättenöjd ändå :o)
Det blev i alla fall en uppvärmning för måndagens biptest!! Då ska jag springa så fötterna glör!! ;o)
Efteråt blev det picknick innan det var dags att hoppa på första bästa buss hem. Den första var tydligen inte den bästa, jag sprang till hållplatsen för att jag såg bussen, stog och tryckte på knappen för att dörren skulle öppnas 111 gånger men ändå åkte bussfan (ursäkta mitt ordval) iväg. Klockan var efter sex så jag fick vänta 20 minuter på nästa.. Nästa buss(chaufför) var snällare :o)

Idag var det nationellt prov i matte A på morgonen och jag kände mig som en Zombie när det var dags att gå upp och uppenbarligen var jag trött, för jag tog på mig strumporna ut och in!! ;o)
Det är såhär proven ska se ut, engelskan kan ju slänga sig i väggen eller nått!! Hoppas nästa matteprov går lika bra :o)

Jag var färdig ca 08.50 och åkte hemåt en timme senare. Svenskan skulle inte börja förrän vid 12.00 och Camilla sa att jag själv fick välja att vara i skolan och jobba med ett muntligt arbete/inlämningsuppgift eller åka hem. Valet är inte så svårt? Eller hur? Jag valde såklart att åka hem, men ska jobba lite med det hemma istället :o)

Väl hemma tog jag mig en promenad i det fina vädret, jag hittade vägen jag och Lena gick i vintras, som jag inte hittat innan ;o) När jag kom hem igen gjorde jag mig en god fruktsallad med banan, äpple och mörk choklad :o) Här är man nyttig!! ;o)

Om ca en timme hoppar jag på bussen till Huskvarna där Moster hämtar upp mig och jag ska äntligen färga utväxten! :oD

Ha en bra dag!! :o) // Lisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback