Himla bajsdag!!

Mitt illamående vill inte försvinna!
Åt lite nyss och det kändes som om det var mat som fattades men lik förbaskat sitter jag och mår illa och har ont i magen nu!!

Dessutom ringde John och frågade om jag var på dansen. Jag är så långt ifrån dansen jag kan komma!! (okej, det var att överdriva ;o)) Saknar konstigt nog mina dansvänner mer än någonsin nu. Kan nog bero på att vi har blivit tajtare detta året, eller jag har i alla fall kommit in mer i gänget, som om min ålder accepteras mer nu. Jag har aldrig känt mig utanför, det påstår jag inte, det känns bara så jäkla bra nu!! :oD

Här kommer bilden på den ena formbakelsen jag gjorde. Som sagt är det taget med min mobilkamera, men ni får nöja er med det ni får!


Formbakelse

Gekås, Ullared nästa!

Ja, nu är det inte långt kvar tills vi åker till Ullared, men jag är faktiskt inte så pepp, och har knappt planerat att köpa något heller. Men om jag känner mig rätt, kommer jag komma hem med desto mer! ;o)
Förr var Ullared något speciellt. Vi åkte dit en gång om året och då fick man verkligen WOW-känsla. Då var det inget vardagligt som idag, då de flesta har varit där och åker flera gånger om året.
Jag minns hur vi längtade månader innan, jag och Hanna och veckan innan var helt olidlig, det var det enda vi pratade om. "I övermorgon ska vi åka till Ullared", "Imorn ska vi åka till Ullared". Det var gamla goda tider :o)
Fast jag och Emmelie har bra roligt när vi åker dit också! ;o)

Igår när jag var hemma fördrev jag tiden lite med att göra glass. Den var superlätt att göra och tar bara en timme i frysen.
Jag valde att festa till den lite och blandade i lite smält nougat. Det uppskattades mycket utav familjen!!
Vi njöt av den en gråtrist, regnig kall dag. En het sommardag med några färska bär är den helt oemotståndlig!!


Hajkglass!

Nu ska jag fixa i ordning lite kvällsmat som jag ska äta till Andra Avenyn och sen fixa det sista inför imorn :o)

Sov gott!! //Lisa.

Tårta

Här är tårtan jag gjorde till Fridas ettårs-kalas. Är inte så jättenöjd, och det blev ingen marsipantårta, som det var tänkt från första början. På lördag blir det i alla fall en ny tårta, med ingen mindre än Nalle Puh på! ;o)
Bilden är inte heller av finaste kvalité..


Fridas första tårta :o)


Alla bilder och texter på denna blogg är skyddade av upphovsrättslagen och får ej kopieras eller användas utan tillstånd!