Rullar, rullar, stora bullar!

Hallojsan!

Shit vad fort man glömmer på en vecka hur segt det är att gå upp tidigt och hur trött man är!!
Frös som en liten gris hela morgonen!!
Det härliga vädret, regn, rusk och blåst, gjorde det inte bättre när jag skulle cykla till stationen. Men jag antar att det är det som kallas för höst!
I busskuren, där jag tänkt söka skydd, var det fullt med glas-splitter. Nu finns det bara ett av fyra hela glas i den kuren. Idiot!

Praktiken gick superfort, men jag måste erkänna att det börjar bli liite tråkigt att göra samma sak varje gång. Men nu blir jag ju expert på det, right?

Kände mig inte såå fruktansvärt trött när jag slutade och tyckte inte att jag skulle sova middag. Börjar ångra mig lite nu. My God, mina ögon!! Ser sudd, sudd, sudd!! :oP 

Vill ha färdigt engelskan idag med, men hittar inte alls det vi ska :o( Någon där ute som känner någon i ett annat land som vill hjälpa mig? ;o) Eller helt enkelt bara är en fena på ett annat lands vett och ettikett?

Ikväll ska jag lämna in min nya mobil. Ja, nu verkar det lösa sig så som jag vill från första början, var en lång väg hit bara! ;o) Blir nog även promenad med Therese, vi får se vad vi känner för ;o)

Miss you!/Lisa.

Hjorted

Idag, 09.47, hoppade jag på bussen mot Västervik. Hoppade av lite innan Ankarsrum där Gustav hämtade mig och vi åkte vidare till deras hus i Hjorted. Huset var stort och vilseledande, hundarna pussiga och hoppiga, fikat gott :o) Haha! En bra start på dagen iaf, och det var kul att få träffa Gustav och Sissi igen :o)

Senare idag har jag gjort lite engelska, rensat ut en papperskasse med kläder (finns mer att rensa) och lite annat smått och gott.

Nu ska jag ta mig en dusch och sätta mig framför TV:n. Blir tidigt i säng ikväll, för imorn är det praktik igen :o) Hoppas det blir lika kul som förra veckan!!

Sov gott!/Lisa.


Miss you!


Hanna <3


Härligt, härligt!

Men farligt, farligt! ;o)

Har varit en otroligt skön lördag. Väcktes runt nio för frukost innan vi åkte ner till stan. Köpte mig ett par nya höststövlar :o) Var även nere på expert och berättade om allt strul på min nya mobil och det kommer lösa sig nu :o)
Efteråt släpptes jag av på ALV. Kollade på allsången först och ojojojoj, bättre avslut kan man knappast få!!
Sen hälsade jag på min kära f.d. platschef. Superkul!! Fick vara med vid raiden i saltkråkan. Jag fick sköta de otroligt komplicerade knapparna. Trycka på "start" när den gröna lampan slutat blinka och på "kör fram" när de gått ur vagnen. Haha! ;o) Det strulade även lite, så jag har gått runt hela turen med lamporna tända, så jag såg hur det verkligen såg ut ;o)

Sen jag kom hem har jag legat under min stjärnfilt i sängen och läst "När jag hör din röst", andra boken i Twilight, och nu är den utläst ;o)

Snart ska mamma och jag äta revbenspjäll och vitlöksbröd och vid nio ska vi spela bingolotto. Så om ett par timmar vet ni vem den lyckliga vinnaren är som ror hem storvinsten ;o)

Imorn ska jag träffa Gustav och Sissi. Äntligen!

Ha det gött!!//Lisa.

Jajjemän!

Hade lite oflyt idag.
Sällskapet jag skulle haft på tåget åkte hem tidigare och Elin och jag missade varandra med 30 sek! Dumma buss och dumma mobil! Fick inte säga hejdå till min darling och nu ses vi inte förrän på onsdag :o( Igår kom vi fram till att vi setts ca sju dagar på fyra månader. Helt sinnessjukt!! Men shit vad vi har hållt kvar kontakten bra och man uppskattar verkligen gångerna vi ses :'o)

Läste andra boken i twilight-serien när jag åkte hem. Jag är inte alls så besatt och beroende som varendra kotte verkar va, och det kändes som om jag läste väldigt sakta för det var inte många kapitel jag hann. Men jisses så fort tiden gick!! Höll nästan på att glömma gå av i Nässjö och jag uppfattade ingenting omkring mig mellan Nässjö och Ingatorp. Haha! Det var den snabbaste resan ever!!

Nu är det idol som gäller, såklart!!
Bästa säsongen nånsin är det ju iår!! Så jäkla många bra sångare och sångerskor. Man har ju sina favvisar :o) Men fy tusan vad juryn luras! Sitter man här hemma har man ju lärt sig från gång till gång men jag förstår hur mycket de lurar deltagarna. Sitter här och blir tårögd i ena stunden och smilar stort i andra stunden. Härlig känsla!
Jim och jag är själva hemma och mamma  var snäll och köpte potatisskruvar :o) Chashewnötter, grillchips och citronbubbelvatten har vi också :o) Nyttig, vad är det?

Har fått hudutslag på fötter och ben. Det var en av biverkningarna som man kunde få av penicillinet. Det knäppa är ju att jag slutade äta det i onsdags och fick det idag :oS

Nu är reklampausen slut.
Have it your way!/Lisa.

Friday

Klockan ringde 06.30, men jag fick ligga kvar under mitt gosiga täcke medan Elin var tvungen att fixa  i ordning sig för att åka till skolan 07.27 :o) Gick upp e stund efter för att fortsätta på mitt enorma hygienprojekt, som jag ligger efter i. Jag är i princip klar med den roliga delen, göra verksamhetsbeskrivning, bestämma sortiement och hur lokalerna ska se ut. Men sen kommer det till det tråkiga, kontroller, dokumentation o.s.v. Det är hur mycket som helst!! Muntlig redovisning i 30 min om fyra veckor! Jag jublar av glädje!!

Det blir att jobba lite hemma i veckan som kommer och nästa fredag tänker jag åka till skolan och sitta där. Alltid skönt att ha någon att fråga liksom :o)

Nu började det blir dags att dra sig till lunchen. Bussen går om 10 min, och här sitter jag ;o) Det är ju såå frukantsvärt lååångt till bussen. Kommer jag orka gå dit? ;oP Haha!!

Idag får jag sällskap hela vägen hem till lilla Vimmerby. Gött!!

Ha det!// Lisa.


Beautiful

Hello!

Blev ännu ett inlägg idag, men skulle bara säga att ni måste kolla in detta!

09.30 och framåt visar de Mathilda från Vimmerby. Den tjejen är så otroligt duktig och det här klippet berör verkligen!! I alla fall mig. Kolla gärna avsnitt två (hon visar mest på avsnitt tre) också, där hon får mycket beröm av juryn :o)
Förhoppningsvis har jag raggat lite röster åt henne nu också, till den stora tävlignen i lilla melodifestivalen! ;o)

Sov gott! Känns som en bra dag imorn! //Lisa.




Trying!

Nu ska jag försöka få ord på nått jag tänkt på ett litet tag.. Vi får se hur det blir!!

När jag blev sjuk första gången (för ca tre veckor sen) åkte vi till sjukan. Där tog jag först ett halsprov och det vanliga (ta febern, kolla i halsen o.s.v.) När halsprovet var färdigt och det visade negativt kom de in med en vagn och tog stick i fingret för att kolla snabbsänkan (vilket jag inte förstod då). Det var ett värde som var svårt att avgöra om det var påväg upp eller ner, så jag fick åka hem utan penicillin eller nån annan medicin. Om jag blev sämre skulle jag såklart höra av mig.

Dagen efter var jag superdålig. Jag gick upp för att ta febern, vilket resulterade i att jag svimmade på toan. Ett nytt besök på sjukan väntade. Den här gången hos en läkare, inte på akuten. Jag gjorde "det vanliga" och fick ta halsprov igen som gav mig kvälningar. Även blodtryck kollades och lymfkötlar på olika ställen på kroppen. När en sköterska kom in efter en stund med en vagn förstod jag att halsprovet visade negativt även denna gången och ännu ett stick i fingret skulle göras. Den här gången var snabbsänkan väldigt hög. 82 låg den på, och normalt är 8. Jag fick åka hem med penicillin. Jag skulle bli bra!

På söndagen hade jag ätit penicillin i 10 dagar och jag verkade vara helt frisk. På tisdagen blev jag dålig igen, precis på samma sätt som det började en och en halv vecka tidigare. På onsdagen åkte vi till sjukan igen, åter på akuten. Jag hade en jättesnäll och trevlig sköterska och hon hoppades på att halsprovet skulle vara positivt, så att vi visste vad det var för fel. Men efter 5-7 min kom hon in med vagnen igen. Ett nytt stick i fingret! Snabbsänkan låg denna gången på 53, alltså lägre än veckan innan, men ändå alldeles för högt. Ett starkare penicillin skulle skrivas ut, men ingen läkare fanns på plats som skulle göra det, så vi skulle åka till apoteket senare under dagen. Vi hann inte mer än komma hem, så ringde telefonen från sjukan. De ville att jag skulle ta fler prover, utesluta körtelfeber, så vi åkte ner till labb och jag lämnade två rör blod och åkte hem igen.
Efter en timme ringde de och sa att det visade negativt och att vi kunde hämta penicillinet på apoteket.

Idag är sista dagen jag äter penicillin. Ska tillbaka till labb på tisdag för att ta prover igen.
Om jag förblir frisk återstår att se!

Vad vill jag nu säga med detta?

Jo, det är väldigt jobbigt att må så dåligt medan läkarna inte kan säga vad som är fel. Att läkarna hoppas att prover ska vara positiva så att de kan hjälpa en, men istället kommer tillbaka utan ett svar.
De tror sig ha hjälpt dig, men sen blir du sjuk igen, och ingen vet varför.

Jag tyckte det var jobbigt när proven visade negativt och det var dags för ett nytt. Jag tyckte jag mådde jättedåligt. Jag var helt slut när snabbsänkan låg på 82. Jag förväntade mig ett svar hos doktorn!

Grejen är det att Hanna var så mycket sjukare, hon gjorde så otroligt många fler prover, mådde så mycket sämre. Hennes snabbsänka låg på över 300, men hon gick ändå. Hon kämpade sig upp tidigt varje morgon för att pendla till sin skola i Linköping, och sedan komma hem senare på kvällen.
Hon hade så många tester som visade negativt, läkare som stod handfallna och inte kunde hitta ett svar.
Först nu inser jag hur extremt tufft hon hade det.

Så som jag var sjuk, det går inte mäta sig med det som Hanna hade. Men det var nog nyttigt för mig. Jag har nu fått känslan av hur hon egentligen hade det. Surt bara att det kom över tre år försent. Att jag inte kunde ge henne det stöd som hon behövde..

Tänker på dig Hanna! <3

Min familj och mina vänner är mitt allt!! Tar vara av varenda minut mer er. Kom ihåg det!

Hoppas du fick en liten tankeställare. Sov gott! /Lisa.

Gött mos!

Hellu!!

Superdupertoppenhumör är vad jag är på! :oD

Var ruskigt kul att komma tillbaka upp till Jönköping!! Länge sen jag pratade med så många och fick dessutom massa komplimanger för mitt hår. Sneluggen is back liksom! ;o)
Ligger inte efter så fasligt mycket heller, vilket känns superskönt!!

Skolkort idag med. Och vet ni? Jo, lilla korta Lisa fick stå upp! ;o) Den ni!! På det lilla kortet tog hon ett kort och sa "den blev perfekt, vill inte ta nått mer kort på dig!". Jag kollade och sa att jag vill ändra håret, och gjorde det och sen sa hon "Ja, den blev bättre". Hann inte titta så noga, men tror jag blev nöjd iaf :o)

Igår på praktiken kom Mia ner och hälsade på. Först pratade hon lite med mig och sen pratade hon ett bra tag med Östen. Efteråt gav de komplimanger till varandra genom mig ^^ De bestämde att jag ska få vara på praktik två fredagar i december när de har mycket att göra och så jag får göra lite mer tårtor. Hur bäst låter inte det?
Har egentligen "bara" praktik fram till höstlovet. Känns kul att de trivs med mig och vill att jag kommer tillbaka :o)

Praktiken igår var förresten roligast hittills. Jag gjorde inte mycket roligt egentligen. Den gamla vanliga mazarinmassan på 12 kg, fodrade ett hundratal formar och spritsade i massan, rullade chokladbollar o.s.v. Men det var ändå så kul, börjar väl komma in i gruppen lite nu ;)
Har även kommit en ny tjej som ska jobba under tiden jag är där. Verkar supertrevlig och rolig så det känns också bra! :oD

Nej, nu har jag snackat nog (och säkert glömt hälften)

Ha det gött!!//Lisa.

Buss efterlyses!!


Closer - Kings of Leon

Imorse satt jag och frös i en busskur under en otroligt fin stjärnhimmel medan jag väntade på en buss, som inte kom!! Fick köra upp pappa stackarn så han fick skjutsa mig till praktiken. Gick väldigt bra idag :o)

Nu ska jag kolla förra veckans andra avenyn. Så snabb är jag ;o)

Ha det gött! //Lisa.

Hjo

Tjena!!

Hela helgen har tillbringats i den mysiga (men spindliga) staden Hjo. Vi hälsade på morfar och Maysan i deras nya lägenhet och bodde i husbilen på campingen. Det blev lyckat även om mitt humör aldrig riktigt var på topp, men fråga mig inte varför? :S

Har varit inne på Hem och Hobby i Hjo, både den stora och den lilla och oj vad mycket saker det finns där!!
Så på två veckor har jag fixat tillbehör till min blivande karriär genom en stor hjärtkakform, stjärn-silikon-muffins-formar, tyg-spritspåse, plast-spritspåse + tyllar, 300 olika mönstrade muffins-formar och tårtpapper i fyra olika storlekar ;o) Allt under 150 spänn dessutom. Det kallar jag bra affär!! Hoppas det är bra kvalité bara :o)

Nu ska jag fixa det sista för imorn och vid åtta är det ensam mamma söker som ger härliga kärleksrus i kroppen! ;o)

Förresten, det är Lisa idag. Du har väl inte glömt? ;oP

Sov gott!! // Lisa.

IGEN?!

Hej!

I söndags tog jag sista penicillinpillret. Igår (tisdag) började jag att må skit igen. Sjukt ont i halsen som spred sig upp i öronen och i nacken. I morse stod jag länge och tvekade om jag ändå skulle åka till skolan, trots min svullna hals och den lilla feber jag hade. Jag menar, jag har ju missat så himla mycket nu ändå..

Jag blev iaf hemma och pappa ringde till sjukan. Fick tid till 15.00 som ändrades till 13.00. Fick en superbra sjuksköterska som var väldigt snäll och trevlig. Halsprovet visade, som de andra två gångerna, negativt och det var dags för ännu ett stick i fingret. Snabbsänkan låg denna gången på 53, vilket var betydligt bättre än 82 men fortfarande på tok för hög. Sjuksköterskan bestämde att jag skulle få penicillin igen men kunde inte skriva ut det förrän en läkare var på plats så vi åkte hem så länge

Efter en stund ringer det, och det är sjuksköterskan igen, som vill att jag ska komma och ta fler prover och försäkra sig om att jag inte har Körtelfeber. Det togs två rör blod ur armen, samtidigt som Lars Winnerbäcks "jag får liksom ingen ordning" spelades på radion. Sen fick vi åka hem igen och vänta på att de skulle ringa upp igen. Happy me, jag har inte körtelfeber!!

Sju dagar med amoxicillin är det som gäller nu, och jag blir hemma ännu en vecka från skolan..
Återbesök och mer blodprover om två veckor..

Shit, vad trött jag är på att vara sjuk!! Jag har varit i skolan en enda hel vecka sen vi började. Det är helt sjukt!! Så mycket brukar jag inte ens vara borta från skolan på ett helt år..

Hoppas du är frisk i alla fall :o) /Lisa.

Ullared

Tjena!!

Igår kväll blev det en kort visit ute i ingenstans utanför Gamleby. Massa roligt folk och superfint hus :o) Blev dock att åka hem tidigt trots den härliga stämningen för idag ringde klockan vid 05.00 och det var dags för Ullared! :oD

På morgonen var det svinkallt i husbilen så vi låg på berg av kuddar och under täcken och sov. När vi närmade oss Ullared fick alla isället överskottsenergi och vi blev lite väl tokiga ;o)

Hittade massor inne på Gekås. Kunde i princip ha allt jag provade, vilket var en hel del. Kunde ju inte köpa allt så jag stod ett tag med beslutsångest. Jag ska ju in där imorn igen, så då kanske jag är lite mindre snål ;o)

Nu sitter vi i husbilen, fylld av gula gekås-kassar, och fixar taco i en alldeles för liten stekpanna ;o)

Hoppas allt är bra med dig!! //Lisa.

P.S. Angelica, jag har köpt alla Twilight-böckerna nu, så du behöver inte låna ut dina till mig ;o) D.S

Krösatåg

Tjena!!

Sitter nu på Krösatåget påväg mot Nässjö och använder datorn för första gången på resande fot :o) Undra varför det heter krösatåg egentligen? Lingontåg!!

I Nässjö byter jag tåg, till ett förmodligen skruttigare, till Mariannelund och sen blir det buss som vanligt därifrån hem till Storgatan ;o)
Fylld franska tror jag kommer stå på bordet då :o) Tror nämligen att det var jag som önskade det! ;o)
Hinner inte mer än äta och säga "hej" till min kära famlij innan jag åker vidare med John och Josefin till Gamleby. Vi ska på inflyttningsfest hos Hjalle och Lalla. Ska bli kul att se hur de bor och träffa alla igen :o)

Oj, jag började nästan sjunga högt på tåget!! Med hörlurar i och bra musik är det lätt att glömma bort alla som sitter runt omkring :oS

Imorse sov jag tills jag vaknade, vilket var ca åtta. Låg och drog mig en stund och lyssnade på musik innan jag tog mig en dusch, fixade iordning mig och åt frukost i lugn och ro utan någon som helst stress. Satte mig sedan med hygienprojektet, kom inte så långt, men det viktiga är att jag har börjat och har nått att fortsätta på.

Sen åkte jag till Oasen för att käka. Vi var kanske 10 elever och lika många lärare som åt. Haha, det var lugnt för personalen kan man ju säga. Ettorna är i Brittebo och jag är grön av avund!! Det var där jag lärde känna Elin och Nathalie :o)

Nästa hållplats är Äng, sen är jag i Nässjö. Kanske dags att lägga ner datorn.

P.S. Imorn bär det av till Ullared :D D.S

Kisses and Hugs//Lisa.

Nutskal!

Tjena!!

Blev lite hastigt förut. Skulle följa med Sofia till biltema och vi diskuterade vilken buss vi skulle ta, eller om vi skulle cykla, eller gå..
Det blev till slut att cykla, eller rättare sagt, Sofia cyklade och jag satt glatt bak på pakethållaren, en halvtimme innan Biltema stängde.
Vi kom väl dit ca tio i och skyndade oss fram till cykeltillbehören. Vi hittade inte allt men gick ändå mot kassan, som fortfarande var full med folk. Såg då att Rille jobbade så vi gick dit för lite hjälp. Till ingen nytta, haha. Det stod fel i tidningen så saken vi sökte var på ett helt annat ställe. Vi hittade till slut men det resulterade i att vi var allra sist ut. Personalen stod och trampade med nyckeln i handen vid dörrarna. Haha!! Nån måste ju vara sist liksom ;o)

Ikväll satt jag nere med Agnes och Lena och tittade på idol. Mys!!

Nu ska jag lägga mig. Imorn kan jag sova ända till nio om jag vill!! Superduperdunderskönt!!

Sov gott! // Lisa.

Happyface

Hej hopp i lingonskogen!!

Igårkväll var jag som sagt ute på promenix med Sofia. Så himla härligt att ha en underbar vän som promenadkompis här uppe. Alla kompisarna bor ju far away från mig här ju :o(
Vi bara gick och gick, "vi går hit", "vi tar den här vägen", till sist var både helt lost. Sen såg vi en buss och upptäckte att vi var i Tokarp, slutstation för 3:an. Haha. Vi tittade på kartan hur vi skulle gå för att komma hemåt. Vi gick genom Gräshagen, Haga, Strömsholm och sen förbi Ljungarumskolan hem :o) Jag var helt lost mest hela tiden, så det var tur Sofia var med :o)
Onsdagar är framöver en ut-och-gå-dag :o)

Kvällen avslutades med en mugg varm oboy och macka under filten framför idol. Hur mys som helst!!

Sov skönare än nånsin i natt!! Vaknade i och för sig av en hemsk mardröm, av klockan halv sex då det var dags för penicillin och sen slutligen vid halv åtta. Men jag kände mig utsövd, och det var länge sen!!

Sen var det dags för klassen att åka ut till Åsasjön. Jag min knäppskalle åkte såklart in till stan och hoppade på bussen där. Sen visade det sig att den gick fem min från lägenheten!! Suck!! Var lite smartare på hemvägen dock :o)

Vid Åsasjön hade vi dagens Naturkunskaplektion. Kollade växter, mossor och olika sorters jord i skogen och letade djur, växter och plankton i vattnet. När det var dags att äta lite, baguette, muffins och apelsinmer kändes det som när man var ute på utflykt i lågstadiet. Riktigt mysigt!!

Kom hem tidigt och gjorde klart matten till nästa vecka, skrev ner alla fakta i svenskan och började på det enorma hygienprojektet. Känner mig riktigt stolt och lättad över att fått så mycket gjort! :oD

Imorn har jag bara en lektion, mellan 12.00 och 13.20, vilket innebär en sköön sovmorgon för min del. Den är ju egentligen till för att jobba med hygienprojektet, men jag hinner nog med lite ändå, och dessutom har jag ju gjort lite idag :o)

Min säng knarrar, ur de små högtalarna spelas underbar musik, jag är pigg, imorn är det fredag, jag är glad, just nu känns allt toppen!!
Skön känsla, länge sen nu!!

:oD//Lisa.

Onsdagen avklarad!!

Hej hallå!!

Tror ni inte att jag vaknar vid 04.07 idag, när jag fick sova till fem?? Jo, just precis så var det. Kunde inte sova på tåget heller. Hade riktigt mycket energi fram till lunch ungefär. På samhällen började jag känna tröttheten i ögonen. Sen var det ju engelska B och matte B också. Fråga mig inte hur, men jag har kommit ifatt allt jag missat i dessa två ämnen och ligger nästan före vissa. Tjoho, vad bäst jag känner mig!!
Matte B går susen!! ;o)

Sen var det hem, pang, bom i säng och lyssna på musik i min nya mobil :o)
Kycklingknyten till middag och nu sitter jag här, väntar på Sofia, vi ska ta en promenad :o) Är trött, men känner att lite frisk luft inte vore helt fel.
Får se om jag orkar idol ikväll, eller om jag lägger mig tidigt. Tummen upp på att det har börjat igen iaf!!

En snabbresumé av min dag. Ha det bra!! //Lisa.

Tidiga morgnar..

Hej alla glada! :o)

Praktiken idag gick bra, om man bortser från att jag råkade tappa två (!) plåtar så lite bullar åkte i golvet :o( Pinsamt värre, men det är snart glömt ;o)
Kan ju glädja er med att jag ska gå upp ca 03.00 varje måndag och tisdag för att börja vid 04.00 som alla de andra och inte vid 05.30 som jag tidigare gjort.
Det vore okej om det inte är tre dagar skola efter. Onsdagar kommer bli pest och pina för mig!!
Upp klockan 05.00, sluta skolan 16.20, hemma i lägenheten ca 17.30. Hej, jag kommer va död!!

Nej, nu ska jag inte klaga mer ;o)

Lägger in de första bilderna på denna lilla krabat nu :o) Om jag fortfarande har ork kvar när de 330 bilderna är färdiga så kanske jag delar med mig lite ;o) Känner att det är väldigt bilddött här, och det är ju det som är bland det roligaste!!

Måste kolla igenom engelskan också, de enda böckerna jag har hemma och möjlighet att ta ifatt i. Hoppas det är nått lätt ;o)

Ikväll ska jag och syrran jaga födelsedagspresent till mamma. Vadå, sista minuten? 
Blir även promenad med Therese och sen bums i säng!!

Är ensam hemma just nu så jag spelar hög musik och sjunger med där jag kan och nynnar resten ;o)

Winnerbäck alltså!! <3

Nu ringer alarmet, dags för ännu ett tillfriskningspiller, vilket betyder att jag snart får äta :o)

Have a nice day!!//Lisa.

TV

Hellu!!

Allt väl med er?

Jag mår bra, förutom lite seghet och trötthet, men det blir ju så när man inte gör någonting ;o)

På morgonen fixade jag iordning i köket så att det ska se hyfsat fint ut när mamma kommer hem och sen fortsatte jag med att plocka iordning i mitt rum. Jag tänkte att det var lika bra att fortsätta medan jag fortfarande orkade. Så nu ser mitt rum också rent och fräscht ut :o)

Sen har jag suttit/legat i soffan resten av tiden. Så mycket som jag har tittat på TV de senaste dagarna vet jag inte när jag gjorde senast. Det brukar bli ca 2 timmar Bevvan, de dagar som det går. Annars tittar jag aldrig på TV. Nu har jag tittat 24/7 känns det som ;o)

Igår och i fredags var det första gången jag inte lämnade huset sen.. sen.. .. jag vet inte? Inte en enda dag på hela lovet har jag stannat hemma och innan det var jag ju i Jönköping väldigt mycket. Lite skrämmande när man tänker efter :oS

Well, nu är det dags för ännu ett kåvepeninpiller!

See yaa!! //Lisa.

Jag får liksom ingen ordning

Jag lovade länka lite idag, och jag vill hålla vad jag lovar :o)

Här är länken till Lars Winnerbäcks "Jag får liksom ingen ordning"

Här är länken till Ken Rings "Jag ber en bön"

Sen hade jag väl inte mer att säga er nu. När man är sjuk händer det inte så mycket.

Jo, igår förresten. Pappa hade lämnat dörren öppen och när han kom ut i hallen kom "luffarkatten" upp från källaren.
Vi vet inte om den kom in då precis, eller om den varit nere i källaren ett tag, eller om den kom in dagen innan. Orsaken till att vi tvekar är för att jag drömde (ja, ni vet ju hur jag drömmer), att Jim kom och la en katt på mig när jag låg och sov. Vem vet, det kanske var luffarkatten som låg på mig då? :oP
Fast å andra sidan har jag kollat igenom hela sängen, som en dektektiv, efter katthår, och jag hittar inga ;o)

Ha det bäst!!// Lisa.



Penicillin

Hello there!!

Var ett tag sen nu ju, en vecka när jag tänker efter.

Helgen blev toppenbra tillsammans med Elin. Godis och mys framför film, förberedelser för fest, 20års fest i parken, gå upp tidigt till buss :o) Mer detaljer än så får ni inte av mig ;o) Superbra var det iaf!!

I söndags var det tänkt att Mum, Dad, Bro, Grandpa, Grandma and me skulle gå på ALV. Vi bestämde att ses lite senare eftersom jag ville att de skulle se Allsången med Kling och Klang. Men när vi tittade på "God natt Herr Luffare" började regnet att vräka ner. Vi var kanske sju pers som var kvar och tittade. Yejj, vilken publik!! ;o)
Sen gick vi hem, för alla var blöta (trots att vi hade paraply).

På kvällen var det dags för personalfest och jag åkte ner till campingen tidigare med Sofia, Thomas och Josefin för lite förfest, och där var det ganska mycket mer folk :o)
Avslutningsfesten blev riktigt bra, även om jag missade en heldel knasigheter som hände senare på kvällen. När  klockan var elva insåg både Sofia och jag att vi skulle upp om 5 (!) timmar, och bestämde oss för att cykla hem.

05.05 i måndags pågick fortfarande efterfesten på campingen och då lämnade jag och Sofia lilla Vimmerby. Jag åkte dock inte så långt, Mariannelund, för praktik. Det gick förvånansvärt bra :o)
Tisdagen var det upp lika tidigt (04.00) för praktik. Än så länge är det riktigt roligt så jag hoppas det fortsätter så :o) På kvällen blev det fiske i Yxern, jag var trött och låg ner på sittbrädan, men ändå var jag den enda som fick napp ;o) En gädda som vi kastade i, igen!

När vi kom hem började jag få ont i halsen..
Jag blev hemma på onsdagen. Åkte till sjukan men alla prover visade negativt (hade gått mindre än 24 timmar).
Igår mådde jag inte alls bra, halsen värkte..
När jag vid åttatiden gick upp på toa för att ta febern hade jag 38,8 sen började det blixtra för ögonen och jag satte mig ner på toan och lutade mig på handfatet och försökte ropa på pappa. Efter en stund, har ingen tidsuppfattning, vaknade jag och låg med huvudet på väggen bakom och hade svimmat. Det var riktigt hemskt!!
Fick tid hos sjukan halv ett och alla tester jag gjorde dagen innan + några till gjordes. Halsprovet visade negativt men snabbsänkan låg på 82, normalt är 8.
Så just nu går jag på penicillin.
Det verkar fort, igår var jag superdålig, idag har jag orkat vara uppe sen nio, orkat prata i telefon, laga mat och har inte sovit något + att halsen inte gör ont :o)

Sitter och diggar Lars Winnerbäcks nya "Jag får liksom ingen ordning". Kan länka den imorn om jag orkar ;o)

Ha det gött!! //Lisa.