Bildmaraton! :)


Sommar!Jag och sötaste Felix vid vattnet! :)I believe I can fly.. :)Hur söt får man bli? Felix <3Den här filuren fick snålskjuts av oss till Tuna.."Snokön" i Yxern! :) Om man tittar noga och vet vad man letar efter, så ser man en vit påse. Den glömde jag där! ;) (På berget åt vänster i bilden)Men det såg inte jag, för jag var vänd emot fel håll, mot solen! :DJag fick flest fiskar, och även den största! :D


Mitt liv känns underbart just nu!! :)

Seee yoooooouuuuu! :D /Lisa.

Bye Greece!

Hello Sweden!

Har tillbringat en vecka i Grekland, på Korfu. Hur underbart som helst!

Har över 900 bilder att kolla igenom och sortera i en "visa-mapp" och en "icke-visa-mapp" för familjen. Möjligtvis en kort och en lång verision.

Men nu är det sängdags för imorn börjar allvaret igen, med körlektion, tandläkartid och jobb. Pust, nu är det slut på vilan!


Jag och älskade syster badar i den blå lagunen. Bästa badet på hela resan! (Tror dessutom att delar av Mamma Mia spelades in här, och det säger väl hur underbart det va?)

See yaa! /Lisa

Heey!Jag är alltid så seg med att lägga ut bilder, men vill helst att andra ska göra det direkt! ;o)
Tror jag har några från skolavslutningen som jag vill bjuda på, och Therese ville att jag skulle lägga ut några knasbilder från Popadelica. Men jag sitter uppe, sladden är nere och jag är trötttröttaretröttast. Nån gång kommer de väl ut? :oP

Nejmen vänta, bilderna från popadelica finns ju redan på datorn! :o) Enjoy!Det får va allt för ikväll. Blir nog tidigt i säng ikväll. Blev lite sent igår och börjar tidigt imorn.

See yaa!/Lisa.

Good things are three!

Tre saker du inte klarar dig utan! ;o)Imorn är det sista dagen i skolan för denna terminen. Det har gått så sjukt fort att jag inte hinner med. Har knappt hunnit längta och här står sommarlovet och knackar mig på axeln. Sommaren fylls med massor utav jobb, utlandsresa och kompisar. Förra året hade jag knappt någon "slappar-dag" alls, känns som om den här sommaren kommer bli likadan, fast ännu bättre och ännu mer uppbokad! :oD

Seeeeeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuu!/Lisa

Tårtkalas!

Är huuur trött som helst av nån konstig anledning, men fick ett ryck att lägga ut bilderna på tårtorna iaf!


Ett skyltex på studenttårta. Borde finnas i Brödstugans skyltfönster just nu! ;o)


Morsdag/födelsedagstårta! Hade lite för lite av den vita marsipanen, och fick därför täcka över de värsta skavankerna med blad (ankfötter?). Jag blev dock nöjd med rosen, och höjden på tårtan. Alla andra gillade smaken, men jag är inte så förtjust i "princessliknande" tårtor, eller så var jag bara för mätt.
Vaniljkräm och hallongrädde är det i!

Music!

Har haft den första låten på mobilen hur länge som helst, men tröttnar inte. Winnerbäck sätter ord på alla känslor, och beroende på vilken fas man är i livet så får låtarna olika betydelser. Älskar höjningen i slutet av denna låten!

Lars Winnerbäck – Varning för ras - Live


Lifehouse – Crash And Burn

No pics!

Jag lovade att jag skulle lägga in bilder här, men jag har inte lust. Inte nånstans faktiskt!

Det jag tänkte lägga in bilder på (men som jag också är tvungen att fråga om lov på massa bilder) va bl.a:

*Morsdag
*Bal i Jönköping
*Kanothajk
*Personalfest

Jag har blivit mer och mer som en mussla den senaste tiden, och det trivs jag bra med. Jag kommer ut ur skalet och visar mig då och då när jag känner för det.


Jag har fått dille på att ta kort från tåget/bussen, med mobilkameran. Vissa bilder blir otroligt bra! Den här gillar jag skarpt, den ser mer ut som en målning, eller att träden sveps med i en tornardo, eller.. Ja, det är upp till tittarens öga helt enkelt.

Idag blev jag, av nån konstig anledning, helt faschinerad av kameran. Att nått så litet, kan fånga nått så stort. Att alla färger blir exakta. Du kan titta på något, och minnas det för alltid, men du kan aldrig förklara bilden för någon helt exakt. Med en bild kan du visa precis det du sett, förutom att man inte kan se det som är bortom bilden.
Väldigt imponerande! :o)

Mmm bacon!Har ni olika citat som du och din familj/kompisar brukar säga?
I vår familj är det väldigt många ur Sune-filmerna för att nämna nått.
Den senaste tiden har vi kört med "Mmm bacon" sen bror och far såg det här avsnittet på TV.
Jag sitter i min ensamhet och säger så just nu, fast "Mmm chokladpudding" ;o)

UtförsälGning?


Sånt här får mig att skämmas!
Om man nu ska ha en skylt som täcker hela skyltfönstret kan man ju åtminstone se till att stava rätt..

Ja, jag lever! Har massa bilder jag ska bjuda på... Imorgon.. För då regnar det och jag slutar tiiidigt i skolan.

See you! /Lisa