Dags för en tårta igen!!

Igår fick jag en tårtbeställning med kort varsel och det va både "JAA" och "NEEJ" på samma gång! ;o) Bageriet i stan hade redan stängt, så det kunde inte bli någon marsipantårta i alla fall.. Kom på en bra design direkt men sen kom önskemålet om att den skulle vara 'tung'. Choklad, grädde, mint, eller kanske mousse.., jag fick bestämma..
Lite senare kom önskemålet om att den skulle vara personlig.. Nått med häst eller inom bygg. Hm,!! Hjärnan gick varm, jag plockade fram allt som möjligtvis kunde användas till tårtan men det stod helt still!! När jag la mig hade jag en liten idé iaf..
Den ändrades med tiden när jag höll på med den idag.. När jag skrev på tårtan blev jag osäker på åldern men trodde ändå jag hade rätt. Men av nån anledning lämnade jag kvar choklad som jag egentligen skulle ha slängt, bara i fall att liksom. Och tur va väl det!! Ett år yngre, men det är väl allas tjejers dröm, right? :oP Jaja, det ändrades och nu har tårtan lämnat mitt hem! ;o)

Här är den!!


(Hon fyller alltså 22, men fick ingen bild på det..)


Häst! Jag har snott en del av designen från nätet, men inte allt. Ser nu att svansen ser lite konstig ut, men det är min perfektionism som bråkar med mig..

Nå, vad tycks? Be honest, please! :o)

Tilläggas (som om jag inte skrivit tillräckligt) kan ju att jag aldrig har gjort en sån här tårta innan, och vet därför inte ens om den är god! :O HJÄLP!!!

Kedjebrev..

Jag är en, av säkert många personer, som HATAR kedjebrev och tycker det är nått av det mest opersonliga man kan skicka. Har tyckt det väldigt länge och såhär skrev jag 9:e oktober 2008 då man va i den perioden och hade bilddagboken.. Läs och kommentera!

"De som skickar kedjebrev borde ha ett väldigt tråkigt liv och är rädda för sanningen, verkligheten. Ta till exempel den här "Om en droppe var en kram skulle jag ge dig havet. Om ett moln var glädje skulle jag ge dig himlen. Om kärlek var värme så skulle jag ge dig solen. Skicka detta till alla du bryr dig om. Om du får tillbaka över 5 st såna meddelanden så vet du att du är omtyckt"
För det första, varför berätta det med ett kedjebrev? Om du älskar mig, ja men säg det då, liksaså om du hatar mig. Det där "Skicka vidare.." gör det bara ännu mer opersonligt än vad det redan är.
För det andra, "Skicka vidare (inklusive mig)" är bara till för att man ska kunna få en bekräftelse att de tycker detsamma om dig.
Jag tycker det är fegt att skicka kedjebrev, man blir inte dissad för det, än om man skulle skriva något väldigt fint om personen man ifråga gillar och inte får samma respons tillbaka. Förstår inte de som kommer på kedjebreven, det måste vara en riktigt stackars uttråkad och ensam person i Arjeplog som har noll självkänsla!


Ja, vad ville jag nu komma fram till med det här? Skicka inga kedjebrev till mig, skicka något som betyder något!"


Får ändå väldigt ofta kedjebrev, främst på mobilen, och vissa kan va väldigt fina. Men det där fina försvinner snabbt när man vet att 10 andra precis fått ett likadant och som säkert skickar det vidare till 10 andra o.s.v. Det jag stör mig mest på att de personerna som ofta skickar, aldrig hör av sig i vanliga fall, och när de gör det, ja, då är det med ett kedjebrev där det står hur mycket man betyder för den personen. Hajar inte det där riktigt!
Men som sagt, kommentera gärna och kom med egna åsikter!!

//Lisa.

Dofter!

Hittade en tom parfymflaska som jag av nån anledning tydligen sparat, luktade och mindes tillbaka ca ett och ett halvt år!!

Är inte det lite sjukt, att man kan minnas nått pga en liten lukt?

Såg framför mig när jag precis flyttat till Jönköping och bodde hemma hos morfar och Maysan. Hur jag stod inne på den lilla, blåa toan och fixade i ordning mig. Jag hade ju inte lockigt hår då, utan fjongigt, så det var att platta håret varje morgon som gällde! ;o)

Minns även Brittebo tillsammans med alla ettor och när jag och Elin började bli supervänner på riktigt!

Har även en parfymflaska från Sis <3, som jag brukar lukta på, för att minnas henne ännu mer!!

Sov Gott//Lisa.

1 januari

Gaaaaah! 1 januari 2010, hur läskigt låter inte det? :O
Okej, ingen skräckhistoria precis, men känns lite weird ju.

Givetvis kollade jag precis på mobilen, fick sms 01-01-2010 01:01. Det var scary!!
Hahaha, okej, jag inleder detta året med att vara lika knäpp som innan. Känns tryggt och bra va? :oP

Nyårsfriandet blev bättre än förväntat :o) Hade ju gärna firat med kompisarna i Bor, men det blev det "vanliga" nyårsfirandet med Fam. Bogren. Skrattat mig svimfärdig flera gånger, så det finns absolut inget att klaga på, och kompisarna ringde vid tolvslaget :o)

GOTT NYTT ÅR!!!! :D

//Lisa.