TÅÅÅRTOOOOR!!

Hello!!
Här kommer bilder på ännu ett gäng tårtor. Känner hela fyra personer som fyllde år i lördags (24 oktober) och vad vore en födelsedag utan tårta?
Dessutom har jag troligtvis fått en beställning på 10 tårtor i nov, två + en i dec och några "osäkra" lite då och då.


Min andra beställningstårta gick till Thomas! Det är volvomärket, för oss obilkunniga ;)


Freddans första tårta för dagen! En fjärrkontroll! ;o)


Freddans andra tårta för dagen!!

Det får räcka för ikväll!! Höstlov nu. Toppen!!

//Lisa.

Cakes!

Här kommer lite bilder på den senaste veckans bakverk..


Vanliga bullar men fyllningen är utbytt mot nutella. Mums!


Annelies frestelse. Den ska vara uppkubbad men jag glömde ta kort då, och nu är de slut ;)

Maränger och drömmar. (Mamma gjorde drömmarna) Hemgjorda maränger och hemgjord chokladsås och glass var toppen!

Tårta till praktiken (låtsas att ni ser florsockret på den)

Same same, but different!

Bara jag är så knäpp att jag ser en smiley i osten, tar kort på den och dessutom lägger ut den på bloggen!!

Ord

Du anar inte hur många gånger jag har tänkt skriva här. Hur många konstiga men även, bra, intressanta och annorlunda ämnen, värda att diskuteras, som jag tänkt ta upp.
Det liksom flyger bort när jag väl sitter här. Eller så hittar jag inte rätt ord. Av alla ord som finns känns inget rätt.

Istället sitter jag här och skriver "idag har jag gjort dittan, idag har jag gjort dattan". Väligt tråkigt och ibland känner jag att jag skriver för mycket om mig själv. Vem som helst kan ju liksom läsa detta. Hujeda mig!

Såå, hur mycket saker jag än skulle vilja diskutera med er (jag har ju fortafarande knappt gjort det), hur gärna jag vill berätta om någon rolig händelse och hur gärna jag än vill skriva av mig här så kommer det här nog bli det sista inlägget..

Jag lovar inget, jag vet att jag brukar få mina återfall. Speciellt när något riktigt roligt har hänt så vill jag bara skrika ut i världen hur fantastiskt det var!!

Kanske var det något samhällsläraren sa, som min förra samhällslärare också sa, som jag hört miljontals gånger, som fått mig att tänka till. Kanske. Men jag vet inte.

Det kliar i fingrarna över att få berätta om min dag. Men jag tänker inte skriva. Känner du mig så väl, eller vill lära känna mig, hör av dig till mig på något sätt. Det är ändå till er, som jag känner, som jag vill berätta om mitt liv, inte några miljarder personer till.

Well, Don't bring flowers after I'm dead. Save your givings for the living instead! - Kloka ord!

//Ougat.

P.S. Bloggen kan kommas att ändras och senare bli ett ställe endast för att lägga ut bilder på vad jag gör, alltså, inom yrket, och på så vis kunna ge andra inspiration och få beställningar. (Ja, inte än, för så duktig är jag inte att jag är en förebild för andra, men jag hoppas på att bli :o)) D.S

No words..

Det behövs inga ord, den här låten säger allt! Sis! <3



Btw, nu är den 4:e december inbokad och i veckan bokar vi biljetter till Takida :oD
December kommer bli bäst!!

2:e - Göteborg med skolan
4:e - Takida med Elin, Natha och halva Jönköping ;o)
9:e - Winnerbäck med Elin :oD
11:e - Praktik
18.e - Praktik
22:e - LOV!
24.e - Christmas!!

Och allt med december, advent, lucia, julbak, you name it, är väl bara helt underbart och mysigt? :o)

Love! /Lisa.

H a p p y (:

Jag är PIIIIIIIGG!

Att åka senare till praktiken och lägga sig tiiiidigt om kvällarna har gett resultat och det känns helt underbart!! Matten kändes skrattretande enkel. När jag var färdig med alla 16 (?) tal var en del på det 4:e och fattade ingenting. Okej, inte kul att de inte fattar, men dunderhärligt att det gick som en dans på rosor för mig :oD

Klockan är efter sex och jag har fortfarande inte svidande ögon som knappt orkar hålla sig öppna, OOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWW!!
Lugn, det var bara ett litet glädjeskrik!!

Ska ta vara på denna lyckan och försöka ta mig igenom höstmörkret och depressioner. Fråga mig bara inte vart lyckan kommer ifrån ;o)

Efter en halvtimme..

Har käkat mat nu. Mums, det var gott!! Pannbiff igen dock, åt det i skolan idag och hemma i måndags. Hehe. Det lär det bli imorn med när det är soppa i skolan. Tur att jag gillar biffar, som köttbullar, fast plattare. (Tänkte om ni inte visste det ;o))
Fick en twix också. Nån vill verkligen göra mig glad idag! Tnx!!

Nu blir det andra avenyn och sen är det bonde söker fru. Haha! Nån mer än jag som diggar det programmet? 

Love // Lisa. 

Katastrof!!

What a disaster!!

Upptäckte just hur otroligt ojämna mina ögonbryn är. Helt totalt olika! Hur länge har jag gått med det? Gryymt pinsamt! Det sura är att det inte går att fixa utan att låta tjocka hemska ögonbryn växa ut. Haha, vilket i-lands problem, jag håller med dig!!

Det märks att bossen är borta på praktiken. Idag stog jag ett par timmar ute i packen och gjorde "bara" kolakakor, biskvibottnar och taratan(?)ögon. Lite skillnad mot vad jag har fått göra andra veckor, men samtidigt fanns det ju inte mer att göra idag.

Tillbaka efter middag med familjen och promenad med mor till Tempo ;)

Har kollat biljetter till Takida nu. Härligt det skulle va med två konserter samma vecka och lagom till jul med dessutom och såklart tillsammans med de bästa!! <3 Måste kolla över ekonomin lite först ;o) Julklappar liksom!!
Haha, här sitter jag och pratar om jul! Men det kommer gå fort ju!!



Weii, min baouta-borre som jag fångade i somras :o) Ja, ni ser ju själva storleken och om jag säger som så, den var så stor att jag knappt orkade äta upp den och nu går jag och rapar abborre hela tiden (Ursäkra informationen ;o))

Ha det gött, imorn är det Jönköping som gäller! /Lisa.


Mupp!!

Shit, idag gick praktiken fort!

Var hos läkarn idag. Hon var bara föööör bra, eller inte!! När vi fick veta vilken läkare jag skulle ha sa jag "nu kan vi gå hem" innan jag ens träffat henne. Kanske borde gjort det,, hon har gjort mig på väldigt dåligt humör..

Ikväll har jag tänkt göra absolut ingenting. Så himla skönt!!

Höstluften känns så himla frisk och härlig!! En kvällspromenad vore sitta fint, men det lär det inte bli ikväll för min del ändå..

See yaa!/Lisa.

Helgen

Hejsan!!

Minns inte riktigt när jag skrev senaste, men tänkte berätta om min helg :o)

I fredags var det planerat att gå till Björkbacken med dansen. När jag stod och fixade i ordning mig ringde Evelina och frågade om jag skulle på fest hos Linnea. Jag sa att jag fick se hur sent det blev. Det blev dock ändrat för i sista stund ringer Gustav och säger att han och Sissi blivit sjuka, och då ville inte jag heller till Björbacken ;o)

Hejade på Mathilda och röstade en del, i Lilla Melodifestivalen och när det var slut gick jag ut i mörkret och kylan för fest hos Linnea. Riktigt kul var det! Gick hem framåt halv tolv, då de andra skulle till Harrys. Ja, jag är ju trots allt "bara" 17 än så länge ;o) Lyckad kväll i alla fall!!

Igår fyllde kusinen 14 så vi åkte ut till Tuna för lite kalas. Blev kvar där till framåt halvsex. Mys framför Körslaget hos syrran blev det också denna dag och inget pluggande ;o)

Idag har jag gjort engelska och samhäll, kommer ju inte orka det i veckan liksom. Har även nördat 12 avsnitt av Mysteriet på Greveholm! ;o) Mycket mer har jag inte hunnit med.

Har samanfattningsvis varit en perfekt helg med fest, kalas, plugg, släkt, vänner, mys och göra-absolut-ingenting! :o)

Imorn är det tillbaka till praktiken. Bara 6 (8) dagar kvar nu ju!! :O

PussPussPussPuss//Lisa.