Tired!

Så trött att jag inte ens kunde stava till tired utan hjälp av google! Sämst!

Hade demo i  skolan idag. Gick bra! :o) Bilder kommer senare, fick inte med mig kamerasladden ;o)
Har med mig massa gottit hem dessutom, chokladmoussetårta, makroner, cupcakes och gifflar! :o) Vet någon som kommer bli glad iaf! ;o)

Är rädd att jag är beroende av "berocca" för att kunna vara pigg och glad. Idag sjönk jag till botten igen.. Började med att alla va skitslut efter demon, men det va bara att bita sig i läppen och göra det som skulle göras. Sen kom den sprängande huvudvärken, hämtade alvedon hos sjuksyster, och sen va det kört! Hur trött och konstig i huvudet som helst och när jag hostade lite trodde jag att jag skulle få springa och spy. Inte lätt att va glad då inte!!

Humöret sjunker dessutom när man är omringad av egoister och att det ska va så jäkla svårt att ta sig 5 mil längre bort!!

Nej, ikväll är jag verkligen inte på topp!

Vågar man klaga lite till? Jag spelade dum med mobilen, trodde det funkade, men icke! 809 spänn om de skulle laga den. NOWAY!! Så nu har jag ingen mobil! Good! (lånar en kompis så länge. Tnx!!)

Ska försöka rycka upp mig lite och skriva lite på fackarbetet. Jag fick nämligen reda på att man får ledigt från historian och samhällen när det är färdigt, och eftersom Therese kommer torsdag-fredag så innebär det att vi hinner ses extra mycket! :oD

Luktar mat, hoppas det är färdigt snart! Ska bli riktigt gott! :o)

Slut på småpratet! Ha det bra!! //Lisa.


Bästa killkompisen unge,  "Gustav-junior", lilla Filledill Felix :o) Tre månader och äter semla, Yeah! ;o)
(Nu blev man iaf lite gladare! :o))

Tredje gången gillt!

Har börjat skriva här flera dagar men när jag kommit halvvägs har jag tänkt "näe.." och loggat ut, men I'll give it one more try! (när jag kom halvvägs denna gången flippade datorn ur, höhö!)

Igår gjorde jag semlor, inte de vackraste jag har skådat dock! Glufs, glufs sa det, men jag hann knäppa ett kort innan mor satte tänderna i den här! Mandelmassan är utbytt mot vaniljkräm, då vi inte hade någon hemma. Enligt mig, MYCKET godare! Enligt pappa, parisebulle med grädde! ;o)Snö, snö, snö, massa snö!
Skottade av halva garagetaket häromdagen (har skottat gården med ett antal gånger..) och fick återuppliva gamla minnen att hoppa från garagetaket! ;o) Jag hoppade väl mest för att det var så läskigt att gå på stegen.. Men ja, det bor ett litet busfrö inom mig! ;o) Brorsan och hans kompisar va glada iaf..! ;o)Som sagt, SNÖ! Jag slipper insyn i varje fall! ;o)Ha det bäst, och drunkna inte i snön! ;o) //Lisa.

P.S. Vann en gitarr i veckan! :oD D.S.


Vet-inte-vad-jag-vill-göra!

Idag är det en såndär dag då man inte vet vad man vill, blir avundsjuk på allt och alla, och känner sig lite down och rastlös på samma gång. Förstår ni vad jag menar?

Har vaknat halv åtta, kvart i åtta varje dag denna veckan av brorsan och hans kompisar. Idag vaknade jag kvart i tio efter värsta mardrömmen och med sprängande huvudvärk!! It's just not fair!

Nån som vet hur man blir av med drömmar?
Ni skulle låsa in mig nånstans om ni fick höra alla mina drömmar! Det är inte så att jag drömmer nått litet och sen glömmer bort det, nejnej, jag drömmer massor varje natt och kommer ihåg drömmarna lääängee!! Jag minns exempelvis vad jag drömde för några veckor sen.. Skumt och annoying!!

Snart kommer mor hem och jag kom precis ut ur duschen. Får se om vi kan hitta på nått :o)
Kanske ska testa mina nya muffinsformar? Men då kommer jag förmodligen slicka ur skålen och vilja smaka på det färdiga resultatet och det är ju mot mina regler just nu. Men i helgen kanske! ;o)

Ikväll drar jag troligtvis till AA-huset. Har konstigt nog bara varit där en gång sen det öppnade, och vi bor ju typ grannar! ;o) Well, det är en tjejkväll där idag och Veronica Maggio kommer. Kan bli nice! :o)

Dags att försöka göra nån nytta! See yaa! /Ougat.

Everything

Hej!

Kände för ett lite blogginlägg just nu.. Det var pest och pina att gå upp idag och när jag va på G till bussen kom jag på att jag inte har nån naturkunskap idag, vilket innebär sovmorgon i 90 min. Blev nästan lite smått ledsen, hade velat sova mer ju! Tänkte att jag skulle använda tiden på något bra sätt, göra nått nu, som jag slipper när jag kommer hem.. Diska kanske? Jag jubblar av glädje!!

I måndags träffade jag Madde och Markus som ska gifta sig i augusti. Vi planerade deras bröllopstårta (ja, det gäller ju att va ute i god tid). Riktigt spännande ska det bli och min lärare är så gullig och hjälper mig att planera och så :o)
Elin ska troligtvis göra bröllopsbuketten och med lite flyt kommer hon och jag få göra allt i skolan. Skolan har ju liksom inte ens börjat då, så det känns lite småläskigt och kul på samma gång. Men som sagt, vi får se hur det blir, annars snor jag mosters kök, men där finns ju inte alla braiga "verktyg".

Vet ni förresten? I tisdags gjorde jag marsmallows (jag har äntligen lärt mig stava till det X)). Det va lite häftigt och alla (utom en?) bara älskade de! Ska se om det finns några kvar idag, som jag kan köpa med hem till familjen :o)

Nähe, disken väntar, och sen kanske jag skulle anstränga mig och göra något fint med håret? Det är jag ju inte allt för bra på, har mest surat ner mig över att jag måste klippa ännu mer på det redan korta håret på måndag, den stora utväxten och att det är mer rött än brunt! Tjejer säger jag bara!! ;o)

Have a nice day!! //Lisa.

P.S. Har en tårtbeställning i mars också :o) D.S