Paniic!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!

Höstskrik?

Tror jag ska ut i skogen och göra ett, på riktigt!
Behöver skrika ut alla blandade känslor, vet inte ens vart de kom ifrån?
De anföll mig bakifrån när jag minst anade och vill inte släppa taget..


Hanna, minns du när du hade svårt att prata? Att det liksom satt något i halsen?
Vi skojade om att vi skulle ut i skogen och skrika tills det försvann, önskar vi kunde göra det tillsammans nu <3

Nu ska jag upp med hakan och umgås med min underbara familj hela helgen, va alltför längesen vi gjorde det nu.

Ha en bra helg och glöm inte fredagsmyset idag! /Lisa.

Lazy Love!

Jag har glömt bort hur det är att sitta i skolbänken. Jag blir helt enkelt superrastlös och okoncentrerad på nolltid, är nu jätteglad att jag valde att gå en praktisk linje!
Slutade dessutom på tok för tidigt, så trots nån timme på stan så har det blivit väldigt lång tid ensam i lägenheten. Har hunnit kolla igenom alla bloggar jag följer, läst närmare 100 sidor i körkortsboken, kollat youtube-klipp och varit allmänt rastlös!

Jag hade sett fram emot kvällens avsnitt av fångarna på fortet, men det va visst inte idag.. Suck!

Det får helt enkelt bli en kväll tillsammans med spotify! :)

Jim Hanft är min nya upptäckt, har lyssnat på en låt ett tag nu, och tänkte alls på att jag kunde lyssna på hans andra låtar också, förrän nu. Haha! Lite feel-good musik sådär! :)

Jim Hanft – Lazy Love

Tell me what you think about the music! :)

/Lisa.


Sommarens underverk

Solens sista starka strålar värmer mer än väntat när de tjockare tröjorna i förberedelse inför hösten har dragits på. Skolorna börjar och det dröjer inte länge innan de färgglada höstlöven ligger klistrade på marken. Sommaren andas sina sista andetag. Den lekfulla sommaren där allt kan hända och ingenting är omöjligt. Nu börjar allvaret igen, och ansvar ska tas på ett annat sätt. En del är kvar i samma håla, med samma folk och pluggar bara för att de är tvungna, helt ovetandes om vad de egentligen vill göra med sina liv. Vissa kämpar för att uppnå något stort, för att uppfylla en dröm.

En sommar kan förändra något, eller ett helt liv.
Medan klasskompisarna eller jobbarkompisarna lever sina liv under sommaren lever vi vårt eget liv och tar medvetet eller omedvetet avstånd från vardagen. Nya intryck och nya människor tar plats. Killen eller tjejen du tittat ut kan bli till verklighet, men i samma veva inser du kanske att förväntningarna var för höga, och att det inte va lika spännande som du först trott. En livslång vänskap kanske påbörjas, och samtidigt försvinner en av de vänner du trodde skulle stå vid din sida i vått och torrt. En varm kväll blir det kanske ett nattdopp med någon du tycker om, och nån dag mitt i veckan har du din första fylla. Vem bryr sig om dagar på sommaren?

När sommaren tar slut har vi ett val.
Att gå tillbaka till vardagen, precis så som den var innan ditt somriga äventyr började, sitta på samma plats på bussen, sitta på samma plats med samma person i klassrummet, umgås med samma folk, ha samma fördomar och fortsätta livet som om ingenting hänt.
Eller så fortsätter vi det somriga livet, lever ett liv där du verkligen är dig själv, den du hittat under sommaren. Ger alla en ny chans, testar nya möjligheter och umgås med fler människor.

Alla mina fördomar är borta, jag ger alla en ny chans - men det är upp till dig om du vill ta den!


BILD: Henrik Rosendal, Nossen - Sommaren 10, FOTO: Lisa S


Denna text är min egen, men det betyder inte att allt har koppling till just mig. Nått som däremot är sant är den sista meningen, jag ger alla en ny chans, och om du inte tar den är det ditt val. Jag tänker inte trippa på tå för någon längre - that's it!


Konfirmationstårtor!

I tisdags gick jag i parken och stötte på min lågstadiefröken.
Det resulterade i att jag fick konfirmationstårtor på beställning.

7 tårtor på 2 dagar med andra ord! ;)


Josefine konfirmerade sig idag, och såhär såg den ena tårtan ut.


Hon är väldigt musikintresserad och gillar att sjunga, så såhär såg den andra tårtan ut! :)
(Vet ni hur svårt det är att göra en G-klav? Testade med penna och papper först, gick inte alls, sen testade jag att spritsa, det gick sådär. Första försöket på tårtan blev nästintill perfekt, eller vad tycker ni? :))

Tårtorna går i samma stuk som bröllopstårtorna, då jag fick massor rosor över, och murgröna + att jag gillade det enkla men ändå fina (och brist på tid).

Murgröna är definitivt en ny vän till mig! :)

Vad tycker ni?

Denna sommaren har jag gjort födelsedagstårta, doptårta, bröllopstårta och konfirmationstårta. Det enda som "saknas" är begravningstårta som pappa sa, men jag kan leva med att inte göra någon, helst aldrig.

See you!!//Lisa.

Bröllopstårtor!!

För 2 år sen va jag ny i Jönköping och det sades på skoj att jag skulle göra bröllopstårta till min mosters jobbarkompis.
För ett halvår sen bestämdes det att jag faktiskt skulle göra tårtorna.
I fredags blev det till verklighet!

Härmed har jag gjort mina första, men inte sista, bröllopstårtor! :)Såhär såg den lilla, och översta, tårtan ut! :)


De andra fyra tårtorna såg ut såhär, med endast storleken som skiljde de åt.


Och såhär va det uppställt på bröllopet! :)

"Här äts det tårta för fulla muggar, alla har kommenterat vilken underbart god tårta detta var. Brudparet är jättenöjda och den var supergod. Du har fått massa beröm att den är så fin också. Puss på dej" /Moster.


Vad ska man säga? Känns superbra!! :D
Nu är frågan, vad tycker DU som läser detta? :)

//Liiiiiisa!